adesso

Bulgaristan’da ofis açan adesso büyümesine hız kesmeden devam ediyor

adesso, İstanbul’dan sonra ikinci Nearshore yazılım merkezini Bulgaristan’da açarak Güneydoğu Avrupa bölgesine sunduğu hizmet alanını genişletmeye devam ediyor. | 10. July 2018

BT danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra yazılımın her alanında çözümler sunan, sektörünün öncüsü adesso, artık Bulgaristan’da da temsil ediliyor. Sofya’daki yeni yerel iştirakiyle adesso, hali hazırda Türkiye’de başarıyla konumlandırdığı Nearshore modelini, Güneydoğu Avrupa ile genişletmiş oldu.

adesso’nun dış kaynak kullanım modeli sayesinde, şirketler yazılım geliştirme, bakım ve test etme gibi hizmetlerdeki maliyet tasarrufundan faydalanabiliyor. adesso’nun Nearshore yetenekleri üzerinden markalaştırdığı SmartShore çatısı altında, DACH bölgesindeki adesso ofisleri, beş yıldır Türkiye’deki meslektaşları ve İstanbul’daki AR-GE merkeziyle başarılı bir işbirliği gerçekleştiriyor. adesso, AB üyesi Bulgaristan’da açılan yeni ofisiyle başarısı kanıtlanmış Nearshore modelinin kapsamını daha da genişleterek İstanbul’daki ekibe de destek sağlamış oluyor.

adesso’nun uluslararası şirketlerinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Rüdiger Striemer, Bulgaristan’daki yeni merkezi hakkında şunları söyledi: “Nearshore kapsamımızı genişletmemizle birlikte, AB standartlarına uygun olarak müşterilerimize maliyet etkin çözümler sunma fırsatına sahip oluyoruz. Böylece bürokrasi yükünü de hafifletmiş oluyoruz.”

adesso Türkiye kurucusu ve Genel Müdürü Burak Barı ise şunları söyledi: “adesso’nun SmartShore iş modeli için Sofya önemli bir adım. adesso’nun Sofya’daki iştiraki SmartShore modelimizle işleyen projelerde bizlere destek olacak. Uzun vadeli hedefimiz ise Sofya’daki ofisimiz liderliğinde tüm adesso portföyünü Güneydoğu Avrupa’ya ulaştırmak.”

adesso SmartShore çözümlerini alanının öncü pek çok banka, sigorta şirketi ve otomobil üreticisi şirketlerin projelerinde kullanmaya devam ediyor. İstanbul’da artan talep doğrultusunda büyüyen şirkette şu an için 140 yazılım uzmanı çalışıyor. adesso Türkiye, adesso Grubu’nun bu yıl ve geçen yıl en hızlı büyüyen şirketleri konumunda.

Almanya, Avusturya, İsviçre, Hollanda, İngiltere ve İspanya’da 17 bölgede iştiraki bulunan adesso Grubu Avrupa’nın büyük bir bölümünde hizmet veriyor. İstanbul’daki merkez ile Sofya ve Barselona’daki yeni temsilcilikler Güneydoğu Avrupa'nın doğu ve batı kesimlerindeki stratejik satış noktalarını oluşturuyor.

Do you have any questions?

+90 212 346 2002

There is no website or brochure which can replace a personal meeting to talk about your goals and topics. We are looking forward to an appointment on site.

• adesso.com.tr
  • News
  • Press
  • Bulgaristan’da ofis açan adesso büyümesine hız kesmeden devam ediyor

Save this page. Remove this page.

C71.898,22.5,97.219,25.136,96.279,52.11z"/>