adesso

adesso “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesinde

3. May 2019

Çalışanların bir şirketin en önemli parçası olduğu inancıyla faaliyetlerini yürüten adesso, Great Place to Work Enstitüsü tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesinde 50-250 çalışan kategorisinde altıncı sırada yer aldı.

BT danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra yazılımın her alanında çözümler sunan, sektörünün öncüsü adesso, 5 kıtadaki ve 60’tan fazla ülkedeki ofisleri analizine dâhil eden Great Place To Work Enstitüsü’nün bu sene yedincisini açıkladığı “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesinin 50-250 çalışan kategorisine 6. sıradan yerleşti.

Çalışanlarını şirketin merkezine yerleştirdiklerini ve Great Place To Work Enstitüsü’nün prestijli listesinin üst sıralarında yer alarak bu yaklaşımlarının başarısının tescillendiğini belirten adesso Türkiye Genel Müdürü Burak Barı, “Kurulduğumuz ilk günden itibaren iyi bir çalışma ortamı yaratmayı ve çalışanlarımızın mutluluğunu sağlamayı kendimize misyon edindik. Bu bakış açısı doğrultusunda adesso Türkiye olarak katıldığımız ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ listesinde 50-250 çalışan kategorisinde altıncı sırada yer aldık ve misyonumuzu gerçekleştirmek için yaptığımız çalışmaların başarılı olduğunu bir kere daha görmüş olduk. Başarımızı, çalışanlarımızın gelişmesini hedefleyerek oluşturduğumuz kurum kültürümüzün önemli bir göstergesi olarak değerlendiriyoruz” dedi.

“2019’da da çalışan odaklı faaliyetlerimize devam edeceğiz”

Çalışanlarını desteklemeyi asla ihmal etmediklerini belirten Burak Barı, sözlerine şöyle devam etti: “Pozisyonlar arası eşitliği sağlamak için yatay bir çalışma şeklini benimsiyor, samimi ve açık yaklaşımın en iyisi olduğunu düşünüyoruz. Bu sırada saygı her zaman ön planda yer alıyor. Mayıs 2018’de kültürel dönüşüm programımızı başlattık. Her üç ayda bir yeni başlayan çalışanlarımızı üst yönetimle ve diğer birim yöneticileriyle bir araya getirerek şirketin hikâyesini, hedeflerini ve değerlerini anlatıyoruz. 2019’da da çalışan odaklı faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.”

Do you have any questions?

+90 212 346 2002

There is no website or brochure which can replace a personal meeting to talk about your goals and topics. We are looking forward to an appointment on site.

Save this page. Remove this page.

C71.898,22.5,97.219,25.136,96.279,52.11z"/>